На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Висновок під варту - міра припинення, состоящаяв примусовому обмеженні свободи (приміщенні в слідчий ізолятор), вживана по судовому решениюв відношенні підозрюваного або обвинуваченого в здійсненні злочинів, за які карним законом передбачене покарання у вигляді позбавлення свободи на термін свишедвух років при неможливості застосування інакшої, більш м'якої, міри припинення. У виняткових випадках ця мерапресечения може бути вибрана відносно підозрюваного або обвинуваченого в здійсненні злочину, за яке передбачене покарання у вигляді позбавленні свободина термін до двох років, при наявність одного з. Коефіцієнт ефективності вібраційний захисту - (коефіцієнт ефективності) - відношення пікового або середнього квадратичного значення виброперемещения (виброскорости, виброускорения об'єкта, що захищається або впливаючої на нього сили) до введення виброзащити до значення тієї ж величини після введення виброзащити. ДЖЕККЕТ - згідно ГОСТ 7.69-95 СИБИД "Аудіовізуальні документи. Основні терміни і визначення", - форматний прозорий носій зображення з одним або декількома каналами для монтажу мікрофільмів у відрізку. Аксаков, Іван Сергійович - (1823 - 1886) - син відомого письменника Сергія Тімофеєвича Аксакова, автора книг "Сімейна хроніка" і "Дитячі роки Пурпурна внука", і брат одного з стовпів російського слов'янофільства, Костянтина Сергійовича Аксакова. Іван Сергійович Аксаков був також гарячим прихильником слов'янофільства. З 1859 р. до самої своєї смерті він видавав послідовно цілий ряд слов'янофільських газет і журналів: "Вітрило", "Пароплав", "Російська Бесіда", "День", "Москва", "Русь". Маадія - (прикраса Ієгови) (Неєм 12.5)-священик з роду Іфамара, розділ двадцять четвертої чреди, розділ священицького роду, що повернувся з полону з Зоровавелем і одного з тих, що приклали друк під договором на вірність Богу (не сам, звісно, але представники його роду) (в 1Пар 24.18; Неем 10.8 названий Маазія, а в Неєм 12.17-Моадия).

Державні реєстри природних ресурсів

(від польск. rejestr, позднелат. regestrum, registrum - список, перелік, опис) - своєрідна база даних, зведення відомостей про природні ресурси, вмісне інформацію про конкретні природні ресурси, природопользователях, документах, на основі яких здійснюється конкретне природокористування. Реєстри природних ресурсів в деяких випадках замінюють державні кадастри природних ресурсів (Державний водний реєстр замість Державного водного кадастру), а в інших випадках є складовою частиною державних кадастрів, наприклад Єдиний державний реєстр земель, відносяться до основних документів державного земельного кадастру. У Російській Федерації ведуться наступні реєстри: Державний лісовий реєстр - систематизоване зведення документованої інформації про ліси, про їх використання, охорону, захист, відтворювання, про лісництва і лісопарки (ст. 91 Лісового кодексу РФ). У Державному лісовому реєстрі міститься документована інформація:
1) про склад земель лісового фонду, склад земель інакших категорій, на яких розташовані ліси;
2) про лісництва, лісопарки, їх лісові квартали і лесотаксационних виделах;
3) про захисні ліси, про їх категорії, про експлуатаційні ліси, про резервні ліси;
4) про особливо захисні дільниці лісів, про зони з особливими умовами використання територій;
5) про лісові дільниці;
6) про кількісних, якісних, про економічні характеристики лісів і лісових ресурсів;
7) про використання, охорону, про захист, відтворювання лісів;
8) про надання лісів громадянам, юридичним особам. Державний водний реєстр являє собою систематизоване зведення документованих відомостей про водні об'єкти, що знаходяться в федеральній власності, власності суб'єктів РФ, власності муніципальних освіт, власності фізичних осіб, юридичних осіб, про їх використання, про річкові басейни, бассейнових округи (ст. 31 Водного кодексу РФ). У Державному водному реєстрі здійснюється державна реєстрація договорів водокористування, рішень про надання водних об'єктів в користування, переходу прав і обов'язків за договорами водокористування, а також припинення договору водокористування. У Державний водний реєстр включаються наступні документовані відомості:
1) про бассейнових округи;
2) про річкові басейни;
3) про водохозяйственних дільниці;
4) про водні об'єкти, розташовані в межах річкових басейнів, в тому числі про особливості режиму водних об'єктів, їх фізико-географічних, морфометрических і інших особливостях;
5) про водохозяйственних системи;
6) про використання водних об'єктів, в тому числі про водоспоживання і водоотведении;
7) про гідротехнічні і інакші споруди, розташовані на водних об'єктах;
8) про водозахисні зони і прибережні захисні смуги, інші зони з особливими умовами їх використання;
9) про рішення про надання водних об'єктів в користування;
10) про договори водокористування;
11) про інакші документи, на основі яких виникає право власності на водні об'єкти або право користування водними об'єктами. Державний реєстр земель містить наступні основні відомості про земельні дільниці: кадастрові номери; місцеположення (адреса); площа; категорія земель і дозволене використання земельних дільниць; опис меж земельних дільниць, їх окремих частин; зареєстровані у встановленому порядку речові права і обмеження (обтяження); економічні характеристики, в тому числі розміри плати за землю; якісні характеристики, в тому числі показники стану родючості земель для окремих категорій земель; наявність об'єктів нерухомого майна, міцно пов'язаних із земельними дільницями. Державний баланс запасів корисних копалин містить відомості про кількість, якість і міру изученности, здобич, втрати запасів кожного вигляду корисних копалин по родовищах, що мають промислове значення, про їх розміщення і міру промислового освоєння, забезпеченості промисловості розвіданими запасами корисних копалин на основі класифікації запасів корисних копалин. Державний реєстр об'єктів розміщення відходів містить відомості про призначення, вигляд, стан об'єкта розміщення відходів, фактичне місце знаходження об'єкта розміщення відходів, якщо об'єкт розташований поза територією, належною господарюючому суб'єкту (наприклад, що орендується); при наявності і можливості - географічні координати місця розташування об'єкта; площа, займана об'єктом розміщення відходів, ширина санітарно-захисної зони, кількість накопичених відходів; у разі знаходження об'єкта розміщення відходів на відстані менше за 10 км до водного об'єкта (ріка, озеро і т.д., а також свердловина питного водопостачання) вказується найменування водного об'єкта і відстань до нього; найменування найближчого до об'єкта населеного пункту і відстань до нього з вказівкою найменування району суб'єкта Федерації, в якій розташований населений пункт; категорія потенційної екологічної небезпеки об'єкта розміщення відходів.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua