На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ВІДКРИТИЙ СЛІПНУВ - форма страхового документа, вмісного основні умови страхування, на яких здійснюється його розміщення. На сліп страхувальники ставлять свої ініціали проти відповідної частки участі в страхуванні, що розміщується. О. з. застосовуються у випадках, коли страхувальник, маючи контракт на відправку товарів на певну суму, збирається зробити їх відвантаження декількома партіями. По кожному відвантаженню страхувальник оповіщає страхувальника, вказуючи її суму, з тим, щоб загальна страхова сума по О. з. була зменшена на заявлену суму. Страхувальник продовжує декларувати відправки до виконання контракту. ДРИВАЮЧИЙ ЗЛОЧИН - дія або бездіяльність, зв'язана з подальшим тривалим невиконанням обов'язків, покладених на винного законом під загрозою карного покарання. Зокрема, до Д.п. відносяться ухиляння від чергового заклику на дійсну військову службу, самовільна відсутність, недонесення про злочини, злісне ухиляння від сплати аліментів і інш. БУХГАЛТЕРСЬКІ КНИГИ - офіційні документи, в яких відбиваються статті балансу, куповані і товари, що продаються, джерела доходів і витрат, а т.ж. посадові оклади. Т-4 - Кодове найменування нацистської Національної координаційної ради по терапевтичних і медичних установах. Ця організація координувала програму евтаназії - знищення євреї в Європі. Вона знаходилася в Берліні на Тіргартенштрассе, 4. Гитлер надав всю повноту влади для здійснення програми Пилипу Бухлеру, начальнику канцелярії НСДАП, і своєму особистому лікарю Карлу Брандту. Тільки за 2 роки, з 1939 по 1941 більше за 50 тис. укладених були убиті в газових камерах або за допомогою смертельних ін'єкцій. КУШАНСКОЕ ЦАРСТВО - древня держава, виникло з князівства в Бактії, очоленого родом кушан. У період розквіту - кінець I - III ав. н. е. - включало значну частину території сучасній Середній Азії, Афганістану, Пакистана, Північної Індії і, можливо, Синьцзяна.

ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР

Посадові обов'язки. Організує редагування наукової і методичної літератури, а також інформаційних і нормативних матеріалів. Очолює розробку проектів перспективних і річних тематичних планів видання літератури з урахуванням попиту на ринках її збуту, планів редакційно - підготовчих робіт і графіків редакційних і виробничих процесів видання. Здійснює контроль за дотриманням встановлених термінів представлення рукописів, здачею їх в набір, обробки корректурних відтиснень і випуску літератури в світло, а також за науковим і літературним змістом видань і якістю їх поліграфічного виконання. Готує матеріали для висновку видавничих договорів з авторами і трудових договорів (контрактів) із зовнішніми редакторами, рецензентами, художниками і іншими особами, що залучаються до виконання робіт по виданню літератури, бере участь в оформленні документів по розрахунках за виконані ними роботи. Організує проведення консультацій авторів з метою надання ним допомоги в роботі над рукописами. Приймає поступаючі рукописи, перевіряє відповідність їх оформлення встановленим правилам і умовам, передбаченим видавничими договорами, направляє рукописи на рецензування і редагування. Розглядає питання, пов'язані з виконанням авторами договірних умов, висновку редакторів по рукописах і приймає рішення про схвалення або відхилення їх видання, дозволяє розбіжності між авторами і редакторами, забезпечує рівномірне і ритмічне завантаження редакторів, розподіляє між ними роботу і встановлює терміни редагування видань відповідно до діючих нормативів. Здійснює контрольне читання рукописів, підготовлених до здачі у виробництво, організує обговорення якості відредагованого матеріалу. Бере участь в розробці проектів художнього і технічного оформлення видань. Визначає якість поступаючих корректурних відтиснень і у разі невідповідності вимогам технічної видавничої специфікації приймає рішення про повернення їх у встановленому порядку поліграфічному підприємству на додаткове виправлення. Підписує видання у виробництво, в друк і на випуск в світло. Встановлює причини помилок, друкарських помилок у виданнях і винних в цьому осіб. Здійснює заходи, направлені на скорочення термінів проходження рукописів, економне витрачання коштів при виданні літератури, поліпшення якості поліграфічного виконання. Сприяє підвищенню кваліфікації працівників підрозділу. Складає звіти про виконані роботи по випуску літератури.
Повинен знати: законодавчі і нормативні правові акти, керівні матеріали, що визначають основні напрями розвитку відповідної галузі економіки, науки і техніки; постанови, накази, розпорядження, керівні і нормативні матеріали вищестоящих органів, що стосуються редакційно - видавничої діяльності; вітчизняні і зарубіжні досягнення науки і техніки у відповідній області знань; порядок розробки планів видання літератури, графіків редакційних і виробничих процесів видань; порядок висновку видавничих договорів з авторами, договорів і трудових договорів (контрактів) на виконання поліграфічних і оформительских робіт; економіку видавничої справи; діючі системи оплати труда працівників редакційно видавничих підрозділів і нормативи на редагування і коректорські роботи; авторське право; порядок розрахунку авторських гонорарів і оплати за роботи, виконані за трудовими договорами (контрактам); методи редагування науково - технічних рукописів, порядок підготовки рукописів до здачі у виробництво, корректурних відтиснень до друку; державні стандарти на терміни, позначення і одиниці вимірювання; технологію поліграфічного виробництва; економіку і організацію поліграфічного виробництва; перспективи розвитку ринків попиту на видавничу літературу; організацію труда; основи трудового законодавства; правила і норми охорони труда.
Вимоги до кваліфікації. Вища професійна освіта і стаж роботи по спеціальності не менше за 5 років.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua