На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ЧЕК ЛІМІТОВАНИЙ (чек з лімітованої чекової книжки) - розрахунковий чек, що виписується чекодавцем (загальна сума чеків, що видаються обмежена). Оплачується банком незалежно від наявності коштів на розрахунковому рахунку чекодавця. Застосовується для розрахунків на місці з постачальником (підрядчиком). У Ч. л. вказується, якої організації і в сплату по якому рахунку (номер, дата) повинна бути перерахована сума. При видачі Ч. л. на корінці вказується залишок ліміту, ця вказівка і сам чек підписуються особами, що мають право першого і другого підпису. Ч. л. може бути пред'явлений в банк протягом 10 днів від дня його видачі. Не обмінюється на. Громадянин - Чоловік, який або по народженню, або після натуралізації є членом політичного співтовариства, лояльний співтовариству і що має право користуватися всіма цивільними і політичними правами і захистом; член держави, що має право на всі його привілеї. Людина, що користується громадянством якоїсь країни. див. також громадянство, натуралізація. Землевласник - юридична або фізична особа, що має право на володіння певною дільницею землі. Землеволодіння і власність на землю можуть не співпадати. їжа - можна передбачити, що євреї їли два рази в день-вдень і увечері (в обід і ужин-Лк 14.12), але в Ін 21.4,9 згадають і сніданок. Євреї не їли з сторонніми і з язичниками (Мф 9.11; Гал 2.12), бо спільна їжа вважалася великим актом дружби, що зберігається надовго. У часи Христа було прийнято за столом возлежать (див.). Понскольку їли руками, їх мили до і після їжі. Вже з древнейших часів було прийнято віддавати дяку перед їжею і благословляти їжу (1Ц 9.13; Мф 14.19; Деян 27.35). (Див. їжа). ГИРЛО - селище міського типу в Вологодської обл., центр Усть-Кубинського р-на. Розташований на р. Кубене (у впадіння її в Кубенськоє оз.). Населення 4,6 тис. чол. Уперше згадується в 1486 під назвою Лахмокурье, з XVI в. Гирло. Жителі займалися мереживним, шевським, гончарним, столярним промислами.

ЗАВІДУЮЧИЙ СКЛАДОМ

Посадові обов'язки. Керує роботою складу по прийому, зберіганню і відпуску товарно - матеріальних цінностей, по їх розміщенню з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів, інвентаря і т.п. Забезпечує збереження товарно матеріальних цінностей, що складуються, дотримання режимів зберігання, правил оформлення і здачі прибутково - витратних документів. Стежить за наявністю і справністю протипожежних коштів, станом приміщень, обладнання і інвентаря на складі і забезпечує їх своєчасний ремонт. Організує проведення вантажно розвантажувальних робіт на складі з дотриманням норм, правил і інструкцій з охорони труда. Забезпечує збір, зберігання і своєчасне повернення постачальникам вантажного реквізиту. Бере участь в проведенні інвентаризацій товарно - матеріальних цінностей. Контролює ведіння обліку складських операцій, встановленої звітності. Бере участь в розробці і здійсненні заходів щодо підвищення ефективності роботи складського господарства, скорочення витрат на транспортування і зберігання товарно - матеріальних цінностей, впровадженню в організацію складського господарства сучасних коштів обчислювальної техніки, комунікацій і зв'язку.
Повинен знати: нормативні і методичні матеріали з питань організації складського господарства; стандарти і технічні умови на зберігання товарно - матеріальних цінностей; види, розміри, мазкі, сортність і інші якісні характеристики товарно матеріальних цінностей і норми їх витрати; організацію навантажувально-розвантажувальних робіт; правила і порядок зберігання і складування товарно - матеріальних цінностей, положення і інструкцій по їх обліку; умови договорів на перевезення і зберігання вантажів, на оренду складських приміщень і обладнання; порядок розрахунків за надані послуги і виконані роботи; правила експлуатації коштів обчислювальної техніки, комунікацій і зв'язку; основи економіки, організації виробництва, труда і управління; основи трудового законодавства; правила і норми охорони труда.
Вимоги до кваліфікації. Середня професійна освіта і стаж роботи в посаді завідуючого складом не менш 1 року або середня (повне) загальна освіта і стаж роботи в посаді завідуючого складом не менше за 3 років.
 

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua