На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ДІЯЛЬНІСТЬ ПО ОРГАНІЗАЦІЇ ТОРГІВЛІ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ - один з видів професійної діяльності на ринку цінних паперів, що виражається в наданні послуг, безпосередньо сприяючих висновку цивільно-правових операцій з цінними паперами між учасниками ринку цінних паперів (ФЗ РФ від 22 квітня 1996 р. № 39-ФЗ "Про ринок цінних паперів"). Професійний учасник ринку цінних паперів, що здійснює таку діяльність, називається організатором торгівлі на ринку цінних паперів. Здійснювати її можуть фондові біржі і саморегулируемі організації професійних учасників ринку цінних паперів. СВИНГ - (англ, swing - коливання) -1) верхня межа взаємного кредитування сторонами клірингових розрахунків по двосторонніх угодах; встановлюється в певному процентному відношенні до об'єму товарообороту сторін; 2) кредитна лінія, що відкривається банками для своєї клієнтури; 3) коливання курсу валют і цінних паперів на біржі. НАЦІОНАЛЬНА РАДА - назва однопалатного парламенту Словаччини і верхньої палати парламенту Швейцарії. Баришникови - Баришникови, старовинний російський дворянський рід, висхідний до кінця XVI віку. Кирило Борисович Би., испомещенний по Рязані в 1637 році, мав двох сини, Павла і Філімона, від яких і пошли дві гілки Б. Род Б., що рано розділилися записаний в VI частину родовідних книг Саратовської і Рязанської губерній. Інший рід Б. відбувається від артилерії майора Івана Івановича Б. (1789 рік) і записаний в I частину родовідної книги Смоленської губернії. В. Р-в. КОЛЛАБОРАЦИОНИСТИ - особи, що співробітничали з фашистськими загарбниками в країнах, окупованих фашистами в роки II світової війни. У широкому значенні - що співробітничають з окупаційною або антинародною владою, з диктатурою.

ХУДОЖНИК

Посадові обов'язки. Проводить роботу по впровадженню на підприємстві, в установі, організації виробничої естетики, сприяючій підвищенню зростання продуктивності труда, його привабливості і ефективності. Бере участь в розробці художньо - конструкторських проектів реконструкції і будівництва приміщень підприємства, установи, організації. Здійснює контроль за дотриманням естетичних вимог, за правильним художнім рішенням промислових інтер'єрів, колірним оформленням виробничих, службових, культурно - побутових приміщень, місць відпочинку і їди, розміщенням в них меблів, інвентаря, їх раціональним освітленням і робочих місць. Розробляє рекомендації по вибору робочого одягу, відповідного специфіці виробництва і характеру трудової діяльності працівників. Надає методичну допомогу при обладнанні виробничих, службових і культурно - побутових приміщень меблями, інвентарем, оргтехнікою і оснащенням, а також коштами наочної агітації. Розробляє проекти благоустрою і озеленення прилеглої території, архітектурно-художнього оформлення фасадів будівель, прохідної і іншої належної підприємству, установі, організації споруд. Стежить за правильністю здійснення оформительских робіт (реклами, виставок, панно, плакатів і т.д.).
Повинен знати: постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих органів, діяльність підприємства, що стосується, установи, організації; технічну естетику; основи технології виробництва продукції, що випускається (послуг, що надаються ); передовий вітчизняний і зарубіжний досвід впровадження виробничої естетики; основи економіки, організації труда і управління; законодавство про труд; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони труда.
Вимоги до кваліфікації.
Художник I категорії: вища професійна (художнє) освіта і стаж роботи в посаді художника II категорії не менше за 3 років.
Художник II категорії: вища професійна (художнє) освіта і стаж роботи в посаді художника не менше за 3 років.
Художник: вище професійне (художнє) утворення без пред'явлення вимог до стажу роботи або середня професійна (художнє) освіта і стаж роботи по спеціальності не менше за 5 років.
 

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua