На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Основи для неадмиссии (недопуску) - Викладені в міграційному законодавстві причини, по яким негражданам може бути відмовлено у в'їзді в країну. Навіть якщо людина при інших обставинах може отримати візу або імміграційний статус, він підпадає під основи для неадмиссии (недопуску) в країну, то йому буде відмовлено у візі або імміграційному статусі. Основи для неадмиссии в країну звичайно мають на своєю меті перешкоджати в'їзду небажаних неграждан, таких як особи без дійсних проїзних документів, особи визнані винними в карних злочинах, обличчя, які, як передбачається, можуть представляти загрозу здоров'ю або безпеці суспільства, особи. НАЦІОНАЛЬНА ДЕРЖАВА - політична форма самовизначення нації, тобто держави, освіченої відповідною нацією, яка компактно проживає на певній території, внаслідок здійснення нею основного права на політичне самовизначення. У ідеальному вигляді така держава створюється по формулі: "одна держава - одна нація". (В.Ч.). ЗАКРИТТЯ КРЕДИТУ - припинення видачі коштів за кредитним договором (закриття т. н. кредитної лінії). Харнак, Ернст фон - (Harnack), (1888-1945), політичний і державний діяч Німеччини, социал - демократ. Народився 15 липня 1888 в Берліні в сім'ї релігійного історика. Вчився в Марбургськом університеті. Учасник 1-й світової війни. До 1933 займав різні пости в пруському уряді. Після приходу нацистів до влади Харнак брав участь в русі Опору. Був арештований після провалу Липневої змови 1944 і по вироку Народного трибуналу страчений 3 березня 1945. Саруїя - Церуя. Саруия, рідна або зведена сестра Давида (див. "Маас 2"), мати його воєначальника Іоава, Авесси і Азаїла (2 Цар. 2:18; 1 Пар. 2:16). Давид часто виражав свою тривогу відносно їх зухвалості і запальності, називаючи їх "сини Саруї" (2 Цар. 3:39; 16:10; 10:22).

ІНДОСАМЕНТ

- передавальний напис на ордерних цінних паперах (див.). Посредством И. може бути переданий вексель, чек, коносамент (див.) і інші види ордерних цінних паперів. Так вексельний І. може бути довершений будь-яким векселедержателем на лицьовій або оборотній стороні векселя або на приєднаному до векселя додатковому листі.
Особа, що учиняє передавальний напис, або І., називається индоссантом. І. повинен бути підписаний индоссантом. Розрізнюється іменний і бланковий І. Іменной И. містить найменування особи, на користь якого І. учинений; бланковий І. складається з одного підпису индоссанта. Обличчя, що отримало документ по іменному І., може передати його далі як по іменному, так і бланковому І. Ліцо, що отримало документ по бланковому І., може передати далі документ як по іменному, так і бланковому І. або просто передати документ, не здійснюючи І. І. повинен бути безумовним; всяка обмежуюча умова вважається ненаписаною. І. не може бути частковим, він переносить на набувальник права, що все містяться в документі.
Вексельний И. покладає на индоссанта відповідальність за прийняття векселя і за його оплату. Чековий И. покладає на индоссанта відповідальність за оплату чека. Крім вексельного І., що передає всі права по векселю, розрізнюються ще інкасовий і заставний І. Прі інкасовому І. вексель вручається особі лише для отримання суми по векселю. Тому обличчя, що отримало вексель по інкасовому І., може здійснювати всі права по векселю, але не може передати вексель шляхом І. Оно може учинити тільки інкасовий І., тобто передоручити іншій особі свої функції. При заставному І. вексель передається для забезпечення якої-небудь вимоги, належного набувальнику. Обличчя, що отримало вексель по заставному І., може здійснити всі права по векселю, але не може передати ці права іншій особі. Обличчя, що отримало вексель по заставному І., може передати цей вексель тільки по інкасовому І.
В наст, час у внутригражданском обороті СРСР вексель не застосовується; тому І. має місце тільки для передачі чека і коносамента. Передача ж векселів в порядку І. здійснюється в СРСР тільки у зовнішньоторгівельному обороті.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua