На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ДЕРЖАВНІ КАЗНАЧЕЙСЬКІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ - державні цінні папери, що розміщуються на добровільній основі на пред'явника, що засвідчують внесення їх держателями грошових коштів до бюджету і що дають право на отримання фіксованого доходу протягом всього терміну володіння цими паперами. У РФ емітентом казначейських зобов'язань є Міністерство фінансів РФ. Казначейські зобов'язання випускаються і звертаються в бездокументарній формі у вигляді запису на рахунках в уповноваженому банку. Термін їх погашення, процентна ставка і номінальна вартість встановлюються при випуску кожної серії. Державні казначейські зобов'язання можуть бути. Заочне рішення - акт суду першої інстанції, який виноситься по підсумках заочного виробництва. За змістом заочне рішення суду підкоряється загальним правилам, але в резолютивній частині заочного рішення повинні бути вказані термін і порядок подачі заяви про скасування цього рішення суду. CAWS BELLI - випадок, що є мотивом для війни; Casus foeieris - випадок, при якому набирають чинності зобов'язання, витікаючі з союзного договору. Карцов Микола Петрович - Карцов, Микола Петрович - музичний критик і композитор (1845 - 1878). Закінчивши училище правознавства, вивчав теорію музики в Лейпциге у Карла Рейнеке. У 1875 - 78 роках видавав, спочатку з Макаровим, потім один, журнал "Музичне світло". Вів музичний відділ в газеті "Петербургський Листок" (псевдонім "C'est moi"). Писав романси для співу. Опера його "Христофор Колумб" залишилася нескінченою. Аштароф - (мн. число від слова Астарта) (1Пар 6.71)-левитский місто в полуколене Манассиїном на схід від Іордана в районі місто Едреї, до цей-один з міст царя Васанського Ога (в Нав 9.10; 12.4; 13.12,31, названий Астароф, у Вт 1.4-Аштероф, а в Нав 21.27-Беештера). (Див.Аштероф-Карнаїм).

ВИПРАВНА УСТАНОВА

- установа, виконуюча покарання у вигляді обмеження або позбавлення свободи. До прийняття Карного кодексу РФ 1996 р. і Федерального закону від 21 грудня 1996 р. установи подібного роду офіційно іменувалися виправно-трудовими.
По Карно-виконавчому кодексу РФ до І. у. відносяться: виправні колонії (див.: Колонія виправна), виховальні колонії (див.: Колонія виховальна), в'язниці і лікувальні виправні установи (див.: Примусові заходи. Лікування примусове).
Основними обов'язками таких установ є: забезпечення виконання виправного законодавства; створення умов для забезпечення правопорядку і законності, безпеці осуджених, а також персоналу, посадових осіб і громадян, що знаходяться на їх території; забезпечення залучення у встановленому законом порядку осуджених до труда і здійснення їх загальної і професійної освіти; забезпечення охорони здоров'я осуджених; розвиток своєї матеріально-технічної бази і соціальної сфери; надання, в межах своєї компетенції, сприяння оперативно-розшукової діяльності.
Відповідно до карного законодавства покарання у вигляді позбавлення свободи повнолітні осуджені від'їжджають в колоніях-поселеннях, виправних колоніях загального режиму, виправних колоніях суворого режиму, виправних колоніях особливого режиму, а іноді і у в'язницях; неповнолітні - у виховальних колоніях загального режиму і виховальних колоніях посиленого режиму (див.: Колонія виправна. Колонія виховальна. Слідчий ізолятор. В'язниця).
Покарання у вигляді обмеження свободи приводиться у виконання установами, що іменуються виправними центрами (див.: Виправний центр).
Відповідно до Указу Президента РФ "Про передачу карно-виконавчої системи Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації у ведіння Міністерства юстиції Російській Федерації" від 28 липня 1998 року 904 виправні установи після багаторічного входження в систему органів внутрішніх справ змінили свою відомчу підлеглість. (К. Г.)

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua