На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ВІДКРИТТЯ РАХУНКУ НОМІНАЛЬНОГО ДЕРЖАТЕЛЯ - відкриття депозитарію рахунку номінального держателя в реєстрі власників іменних цінних паперів. Виготовляється у відповідності з федеральними законами і інакшими нормативними правовими актами і не може бути поставлено в залежність від укладення ним договору з реєстратором. Депозитарій і реєстратор має право укласти між собою договір з включенням в нього умов, що не суперечать федеральним законам і інакшим нормативним правовим актам і встановлюючих додаткові гарантії забезпечення прав власників цінних паперів, включаючи умову про регулярну звірку даних по цінних паперах. Доведення - згідно з ст. 85 УПК РФ це процес пособиранию, перевіркою і оцінкою доказів з метою встановлення обставин, що становлять предмет доказиванияпо карній справі, передбаченої ст. 73 УПК РФ (і додатково: у справах неповнолітніх ст. 421 УПКРФ, по виробництву про застосування примусових мермедицинского характеру ст. 434 УПК РФ). Старожільци - категорія феодально-залежних селян XIV - XVII вв., що здавна жили на землях феодалів і що несли повинності в повному об'ємі. Розкольник - термін, що використовувався офіційною владою з середини XVII в. для позначення старообрядців (староверов) - людей, що відмовилися приймати церковну реформу патріарха Нікона і за це відданих прокляттю православною церквою. Протягом XVII-XIX вв. зазнавали переслідування зі сторони як церковних, так і державної влади, оголосивши себе оборонцями старої віри ( "древнього благочестя"). Серед староверов існувало декілька напрямів ( "злагод"). Данія - держава в Північній Європі, на півострові Ютландія, прилеглих островах (Зеландия, Фюн і інш.) і острові Борнхольм. Площа 43,1 тис. км2 (без Фарерських островів і острова Гренландія). Населення 5,2 млн. чол. У складі Данії - Фарерськиє острова і Гренландія. Столиця - Копенгаген.

КОМПАНІЯ МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕСУ

(англ. international business company) - утворення корпоративного типу, організоване і існуюче відповідно до законів певних держав або територій і призначене для здійснення господарської діяльності за межами держави його установи (інкорпорації) або місцезнаходження. Це явище, відомо праву ряду територій, що мають переважно залежний або схожий з ним статус, а іноді і самостійних суверенних держав, які надають пільгові податкові режими ( "податкові притулки") юридичним особам, що створюються на їх території, що сприяє організації в їх межах значного числа іноземних компаній, діючих в міжнародному цивільному обороті. Законодавство ряду країн в останні роки особливо розмежовує "звичайні" компанії (і корпорації) і К.м.б. в рамках загального розділення на компанії, діючі на території держави і діючі тільки за межами території держави, оскільки К.м.б., як правило. не можуть здійснювати господарську діяльність всередині таких територій або держав. Саме серед них знаходяться ті, що набули найбільшого поширення останнім часом так звані оффшорні зони. Одна з головних вимог по установі і функціонуванню К.м.б. - умова про ведіння діяльності виняткова за межею конкретної держави або території. Крім того. внаслідок положень місцевого законодавства необхідні: а) наявність зареєстрованого в межах юрисдикції адміністративного центра, що розглядається (центра управління - офісу компанії); б) призначення директорами компанії громадян даної країни; в) фінансування компанії з джерел, що знаходяться поза державою реєстрації К.м.б.
У податковому відношенні К.м.б. фактично повністю підлеглі тій юрисдикції, в рамках якої вони проводять оперативну господарську діяльність. тобто поза межами країни або території, де вони інкорпоровані, тому податковий, валютний або інакший контроль відсутній.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua