На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Запевнення виборчого бюлетеня - виборча дія, яка складається в простановке на лицьовій стороні виборчого бюлетеня в правому верхньому кутку підписів двох членів дільничої виборчої комісії, які завіряються друком дільничої виборчої комісії. Запевнення виборчого бюлетеня здійснюється відповідно до вимог п. 15 ст. 51 Федеральних закони "Про основні гарантії виборчих прав і права на участь в референдумі громадян Російської Федерації" з метою забезпечення додаткових гарантій, що виключає використання підробних (недостовірних) бюлетенів. Не завірені бюлетені признаються бюлетенями невстановленої форми. Видалений термінал - робоче місце первинного інвестора, розташоване поза Національним банком, призначене для введення заявок в програмно-технічний комплекс. (становлення Правління Національного банку і Держкомітету по цінних паперах Республіки Білорусь від 13.11.2000 N 30.8/22П). ЕКСПОРТ ІНФЛЯЦІЇ - поширення інфляції з одних країн в інші, виникаюче внаслідок економічних відносин між ними. Іонін Олександр Семенович - Іонін (Олександр Семенович) - дипломат і письменник, народився в 1837 р., кінчив курс в Лазаревськом інституті східних мов, був міністром-резидентом в Черногорії, в 1883 р. тимчасово управляв генеральним консульством в Софії, потім до 1892 р. був надзвичайним послом і повноважним міністром в Бразілії. Надрукував "По Південній Америці" (СПб., 1892). Помер в 1900 р. ОСИРИС - Озіріс - древнеегипетский бог, чоловік Ісиди, батько Гора. Спочатку - бог щорічно вмираючої і природи, що відроджується. Був убитий злим богом Сетом і воскресився Ісидой. Воськресший О. став богом загробного світу і судив вмерлих.

ІММІГРАЦІЙНИЙ КОНТРОЛЬ

- здійснювана міграційною службою або інакшим спеціальним державним підрозділом діяльність по регулюванню міграції і здійсненню заходів по попередженню неконтрольованої міграції на територію держави іноземних громадян і осіб без громадянства.
У Російській Федерації Указом Президента "Про заходи по введенню імміграційного контролю" від 16 грудня 1993 р. і затвердженою Постановою Уряду РФ "Положення про імміграційний контроль" від 8 вересня 1994 р. ця задача покладена на Федеральну міграційну службу РФ.
І. до. здійснюється постами І. до. органів міграційної служби в пунктах пропуску через державну межу РФ. Ці пости: здійснюють І. до., визначають основи і правомірність в'їзду в РФ іноземних громадян і осіб без громадянства, що шукає притулки, наступній транзитом через територію РФ, проводять первинний розгляд відповідного клопотання, попереджають неконтрольовану міграцію і організують депортацію іноземних громадян і осіб без громадянства у встановлених законодавством РФ випадках і порядку, направляють іммігрантів в центри тимчасового їх розміщення для проведення повного комплексу заходів щодо визнання їх статусу. Працівники постів мають право безперешкодного доступу до всіх транспортних засобів закордонного проходження. Вони мають право оформляти уявлення на фізичних і юридичних облич, незалежно від цивільної приналежності і форм власності, уявлення про накладення штрафних санкцій за доставку або сприяння в доставці іноземних громадян і осіб без громадянства на територію РФ з порушенням паспортно-визового режиму. (С. А.)

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua