На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

СУСПІЛЬНИЙ устрій - суть влади, політичної системи суспільства і держави, його політична, економічна і соціальна основи, характер господарського життя, початкові початки соціальної політики і положення особистості в системі суспільних відносин. У Конституції СРСР 1977 р., в розділі 1 "Основи суспільного устрій і політики СРСР" було п'ять розділів: гл. 1 "Політична система", гл. 2 "Економічна система", гл. 3 "Соціальний розвиток і культура", гл. 4 "Зовнішня політика", гл. 5 "Захист соціалістичної Вітчизни". У діючій Конституції РФ використовується категорія "конституційний лад". (С. А.). Імплементация норм права - особливий процес трансформації (втілення) одних (наприклад, міжнародних) норм права в інші (наприклад, норми внутрішньодержавного права), який може здійснюватися різними шляхами (ратифікація і офіційна публікація міжнародного до говору і проч.). ЛАНКА УПРАВЛІННЯ - елемент, одиниця управління, що являє собою структурний підрозділ або окремих працівників. ПОЛИЦІ "НОВОГО ЛАДУ" - полиці иноземного ладу - вояцькі частини, сформовані в XVII в. в Росії з "охочих" вільних людей, козаків, іноземців і інш., пізніше з даточних людей за зразком організації і навчання західноєвропейських армій. У кінці XVII - початку XVIII вв. використані для формування регулярної російської армії. КОМІРІВ Віталій Іванович - (р. 1926), гос. і політичний діяч, Герой Соціалістичного Труда (1986). У 1983-1990 чл. Политбюро ЦК КПРС. У 1983-88 голова Ради Міністрів РСФСР. У 1988-90 голова Президії Верховної Ради РСФСР.

КУПІВЛЯ - ПРОДАЖ АКЦІЙ

- операції купівлі-продажу акцій підлягають реєстрації.
Право власності по такій операції у нового власника акцій виникає в момент реєстрації операції. Операція купівлі-продажу акцій оформляється шляхом заповнення бланка встановленої форми з підписами сторін і посередника.
Операції з акціями, що здійснюються без участі інвестиційних посередників, здійснюються в простій письмовій формі. Внесення у цьому разі запису про нового власника акцій є реєстрацією операції. Операції купівлі-продажу акцій з участю інвестиційних інститутів банків, фондових бірж нотаріально не упевняються. (Дане правило не застосовується до акціонерних товариств закритого типу). Договір купівлі-продажу акцій служить основою до внесення запису в реєстр акціонерів про нового власника акцій. Відмова від внесення записів в реєстр акціонерів може бути оскаржена в ревізійну комісію акціонерного товариства, в суд або арбітражний суд.
За рішенням ревізійної комісії суду або арбітражного суду держатель реєстру акціонерів в 2-дневний термін з моменту отримання рішення зобов'язаний внести в реєстр відповідний запис. У акціонерних товариствах закритого типу внаслідок ст. 97 Цивільного кодексу РФ відчуження (купівля-продаж) акцій можливе при наявності згоди інших акціонерів. Акціонери закритого акціонерного товариства мають переважне право придбання акцій, що продаються іншими акціонерами цього суспільства. Статут акціонерного товариства закритого типу може допускати поступку акцій як іншим акціонерам, так і третім особам, або тільки іншим акціонерам.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua