На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

1635-1638. - Зведення нових оборонних споруд - "засечних біс" на південних рубежах Росії. БЕРГ-КОЛЕГІЯ - орган управління гірським відомством в 1717-1807 рр. БОЯРЕ БЛИЖНІ - знатні царські наближені, придворні.

Переклад лісових земель в нелісові землі для використання їх в цілях, пов'язаних з господарюванням лісового і користуванням лісовим фондом

-діяльність, здійснювана федеральним органом виконавчої влади в області лісового господарства або органом виконавчої влади суб'єкта РФ в межах компетенції, визначеної відповідно до названого Кодексу; в рішенні федерального органу виконавчої влади в області лісового господарства або органу виконавчої влади суб'єкта РФ про переклад лісових земель в нелісові землі для використання їх в цілях, пов'язаних з господарюванням лісового і користуванням лісовим фондом, вказуються місце знаходження дільниці лісового фонду, його площа, мета і термін, на який здійснюється переклад, перелік дозволених до виконання робіт на даній дільниці, заходи по рекультивации цієї дільниці після витікання терміну перекладу; П.л. на дільницях лісового фонду, переданих в оренду або на концесію, при будівництві лісокористувачем лесовозних доріг, термін дії яких більш двох років, зведенні лісокористувачем на термін лісокористування будов і споруд, пунктів зберігання деревини, здійснюється в такому ж порядку.  

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua