На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Беф-Дагон - (будинок Дагона) (Нав 15.41)-аналог. Адіфаїм. місто крові - (Ієз 22.2; 24.6,9; Наум 3.1)-Иерусалим (ср. 4Ц 24.3,4). 1943, 25.8-23.12. - Битва за Дніпро.

ТРАНЗИТНИЙ ПРОХІД В МІЖНАРОДНІЙ ПРОТОЦІ

(лати. transitus - перехід, проходження) - згідно з положеннями Конвенції ООН по морському праву 1982 р. право свободи судноплавства і польоту з єдиною метою безперервного і швидкого транзиту через протоку, що використовується для міжнародного судноплавства, між однією частиною відкритого моря (виняткової економічної зони) і іншої. Зі своєї сторони, судна і літальні апарати при здійсненні даного права зобов'язані дотримувати загальноприйняті норми, процедури і практику, безпеку, що стосується на морі, а також діючі правила польотів і використання радиочастот; виділених для передачі сигналів біди. Загальна вимога до судів і літальних апаратів, що здійснюють Т.п. в м.п., складається в тому, що вони повинні стримуватися від будь-якої загрози силою або її застосування проти припроливних держав, а також від будь-якої діяльності, не властивої звичайному порядку транзитного проходу, крім випадків, викликаних бідою або обставинами непереборної сили.
Припроливні держави наділені правом приймати закони і правила, що забезпечують безпеку судноплавства при Т.п. в м.п., екологічну безпеку, недопущення рибальства і т.д. Конвенцією 1982 р. встановлене, що держава реєстрації судна або літального апарату, що здійснює Т.п. в м.п. з порушенням встановлених правил, несе міжнародну відповідальність за будь-який збиток або збитки, заподіяний припроливному державі.

Джерело: determiner.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua