На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

АРМ'ЯК - (тюрк.), чоловічий верхній длиннополая одяг з сукна. Спочатку - тканина з верблюжої вовни. Меред - ізраїльтянин, який одружувався на Біфьі, дочки Єгипетського царя (1 Пар. 4:18). ТОСТ - коротка застільна мова, здравниця в честь будь-кого, чого-небудь.

ПРИЙОМИ НАВЧАННЯ


- конкретні операції взаємодії вчителя і учня в процесі реалізації методів навчання. П.о. характеризуються предметним змістом, организуемой ними пізнавальною діяльністю і зумовлюються метою застосування. У педагогічній літературі П.о. часто трактується як частина методу навчання, окремий акт, найменша структурна одиниця процесу навчання, цикл дій, направлених на рішення елементарних учбових задач. Всі ці характеристики вірні, однак не виявляють сущностних ознак П.о.
Реальна діяльність навчання складається з певних прийомів. На рівні учбового предмета поєднання прийомів складають методики і навіть цілісні методичні системи. Оскільки П.о. по кожному учбовому предмету безліч, то критерієм визначення їх суті, повноти, достатність є общедидактический метод, що конкретно втілюється даним прийомом, і организуемая пізнавальна діяльність. При цьому деякі П.о. здатні служити здійсненню ряду методів навчання, інші - обслуговують тільки один. Однак скільки б не було П.о., всі вони визначаються общедидактическими методами навчання і не вийдуть за рамки цих методів. У рамках однієї і тієї ж мети навчання конкретна методика включає безліч поєднань різних П.о., що створює умови для вибору вчителем прийомів, їх поєднання і конструювання нових. Правильний вибір П.о. зумовлений особливістю змісту навчання, способом і рівнем засвоєння, що планується, коштами реалізації, що є, мірою ефективності прийому. Враховуються також рівень підготовки учнів і конкретна учбова ситуація.

Джерело: didacts.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua