На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Лаєда - (порядок) (1Пар 4.21)-син (нащадок) Силома, сина Іудіна, фундатор або начальник Мареши. Хушатянін - (2Ц 21.18; 23.27; 1Пар 11.29; 20.4; 27.11)-см. Мебуннай. ФРУ - судариня, пані - звернення до жінки в скандінавських країнах.

Страхове відшкодування

Страхова виплата, яка проводиться при страховій нагоді з майном.
Страхове відшкодування не може перевищувати розміру прямого збитку застрахованому майну страхувальника або третьої особи при страховій нагоді, якщо договором страхування не передбачена виплата страхового відшкодування в певній сумі.
У тому випадку, коли страхова сума нижче страхової вартості майна, розмір страхового відшкодування скорочується пропорціонально відношенню страхової суми до страхової вартості майна, якщо умовами договору страхування не передбачене інакше.
У тому випадку, коли страхувальник уклав договори страхування майна з декількома страхувальниками на суму, що перевищує в загальній складності страхову вартість майна (двійчасте страхування), то страхове відшкодування, що отримується ним від всіх страхувальників по страхуванню цього майна, не може перевищувати його страхової вартості. При цьому кожний з страхувальників виплачує страхове відшкодування в розмірі, пропорційному відношенню страхової суми за укладеним ним договором до загальної суми по всім укладеним цим страхувальником договорам страхування вказаного майна.
Умовами договору страхування може передбачатися заміна страхової виплати компенсацією збитку в натуральній формі в межах суми страхового відшкодування.
ст. 9, 10 закони РФ від 27.11.1992 № 4015-1 "Про організацію страхової справи в Російській Федерації"

Джерело: vocable.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua