На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Оборонець - особа, що здійснює у встановленому УПКРФ порядку захист прав і законних інтересів підозрюваних і обвинувачених і що надає ним юридичну помощьпри виробництві по карній справі. У якості защитниковдопускаются адвокати. По визначенню або постановлениюсуда як оборонець може бути допущений, поряд садвокатом, один з близьких родичів обвинуваченого илииное особа, про допуск якого клопочеться обвинувачений.При виробництві у світового судді вказана особа допускається і замість адвоката (ч. 1 і 2 ст. 49 УПК РФ). Авіаційні правила - зведення норм, стандартів і процедур, виконання яких признається державою як умова забезпечення безпеки польотів і охорони навколишнього середовища від впливу авіації. (Наказ Госькомавіациї від 29.12.1999 N 181). Форд, Генрі - (рід. в 1863 р. в штаті Мічіган С..) - інженер-механік, видатний організатор виробництва; творець найбільших в світі автомобільних заводів. Під час війни 1914 - 1918 рр. вів кампанію на користь найшвидшого укладення миру, що проте не перешкодило йому невдовзі взяти участь у військовому постачанні. Вів і субсидував антисемітську пропаганду, очолюючи антисемітську младохристианскую асоціацію. Форд виступав і як письменник, стараючись довести в своїх книгах, що інтереси капіталістів і робітників загалом співпадають. Найбільш популярна його книга "Моє життя, мої досягнення" з'явилася в. Літописи - історичні твори на Русі XI-XVII вв., в яких виклад подій вівся по роках і супроводився календарними датами. По видових ознаках близькі західноєвропейським анналам (лати. annales libri - річне зведення) і хронікам (греч. chronikos - такий, що відноситься до часу). Як правило, під літописами маються на увазі комплекси списків, що об'єднуються в одну або декілька редакцій. Главкократія - Цей термін вживається в нашій економічній літературі для позначення безмежного панування централізованих, необ'єднаних між собою главків над місцевими господарськими органами (див. прим. 89). /Т. 15/.

Діагностіка і диференціальний діагноз шизофренії

В діагностиці шизофренії і її відмежовуванні від клінічно схожих інших психічних захворювань важливу, часто вирішальну роль грає виявлення характерних для шизофренії негативних змін особистості. Виникнення і наростання емоційного обідніння, гипобулии, интравертированности, дезинтеграции психіки, труднощів спілкування, своєрідних розладів мислення - кардинальна діагностична ознака шизофренії. Шизоидизация особистості часто передує маніфестації шизофренії, що є істотним критерієм її відмежовування від інших психозів.
Разом з тим у частини хворих на ранніх етапах шизофренії, включаючи манифестний, негативні зміни особистості відсутні або перекриваються продуктивною симптоматикой. У цих випадках ведуче діагностичне значення придбавають клиникодинамічні особливості продуктивних психічних розладів, частина з яких типова для шизофренії, рідко зустрічається або майже не зустрічається при інших психічних захворюваннях.
При диференціальній діагностиці шизофренії принимают до уваги такі властиві клінічним виявам цієї хвороби властивості, як незвичність, химерність, парадоксальність, атипичность (для шизофренії "типове все атипичное").
Параноидную шизофренію необхідно передусім відмежовувати від алкогольного марення ревнощів, переслідування і инволюционних параноидов.
Перші приступи афективнопараноидной і галлюцинауторованопараноидной структури в рамках рекурентний і шубообразной шизофренії диференціюють з психозами екзогенноорганічної, соматичної етіології, реактивними параноидами.
Особливо складним буває розмежування циркулярної шизофренії і маніакальнодепресивного психозу. Враховуються обмеженість можливих виявів депресій і маній в рамках маніакальнодепресивного психозу і відсутність при ньому особових змін в межприступних проміжках. При циркулярній шизофренії депресії і манії в тій або інакшій мірі атипични, часто вдається виявити в їх структурі додаткові симптоми, що виключають діагноз маніакальнодепресивного психозу (окремі психічні автоматизми, рудиментарні ідеї переслідування, впливу, уривчасті галлюцинаторні феномени). Згодом виявляються неглибокі, але характерні для шизофренії зміни особистості.
Важкої і тривалої буває диференціальна діагностика в'ялопротікаючий неврозоподобной шизофренії з неврозами і психопатоподобной шизофренії - з психопатіями. Симптоматика неврозоподобной шизофренії на відміну від невротичних виявів не виявляє стійких тимчасових і змістовних зв'язків з психотравмирующей ситуацією, їй властиві більший поліморфізм, поєднання малосовместимих розладів, наявність субпсихотических епізодів. Зміни особистості, виникаючі при хронічних неврозах (в рамках невротичного розвитку), відрізняються від шизофренического дефекту. Формуються психопатические риси, які звичайно відповідають преморбидним психологічним особливостям і клінічній формі неврозу. Так, у хворих неврозом нав'язливих станів з'являються психастенические властивості особистості, у хворих істеричним неврозом - істеричні патохарактерологические особливості.
Поведенческие порушення у психопатів виявляються в багатьох випадках раніше, ніж психопатоподобная симптоматика у хворих шизофренією.
Клінічна картина психопатоподобной шизофренії більш динамічна, виявляє тенденцію до прогресування, включає симптоми, не властиві психопатіям. Аномальні форми поведінки у хворих шизофренією носять більш грубий, одіозний характер і поєднуються з характерними негативними змінами особистості.

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua