На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ВЧЕНА РАДА - у відповідності з ФЗ "Про вищу і послевузовском професійну освіту" від 19 липня 1996 р. "виборний представницький орган, що здійснює загальне керівництво державним або муніципальним вищим учбовим закладом". У склад У. з. входять ректор, який є головою вченої ради, і проректори. Інші члени У. з. обираються загальними зборами (конференцією) таємним голосуванням. Склад, повноваження, порядок виборів і діяльності У. з. визначаються статутом вищого учбового закладу. Сільське суспільство - нижча суспільно-адміністративна одиниця в Росії у 2-й підлогу. XIX - нач. XX вв. Складалося з одного або декількох сіл, що володіли громадськими угіддями. Декілька С.о. складали волость. Вагнер, Адольф - (Wagner), міністр внутрішніх справ Баварії. Народився 1 жовтня 1890 в Альгрінгене (Альгранж) в Лотарінгиї. Під час 1-й світової війни був офіцером. Рано прилучившись до нацистського руху, він був призначений гауляйтером Верхньої Баварії. У 1933 Вагнер став міністром внутрішніх справ і заступником глави Баварії. Був депутатом рейхстагу. У 1935 увійшов до складу особистого штабу фюрера в "Коричневому будинку" в Мюнхене. У 1936 Вагнер був призначений на пост міністра утворення і культури Баварії. З вересня 1939 був рейхскомиссаром оборони в 7-м і 13-м військових округах. ФРИДРИХСГАМСКИЙ МИР - завершив російсько-шведську війну 1808 - 1809 рр., укладений 5 (7). 9.1809 м. в Фрідріхсгаме, нині м. Хамина, Фінляндія. Фінляндія відходила до Росії на правах Великого князівства. Швеція зобов'язувалася розірвати союз з Великобританією і прилучитися до Континентальної блокади. ліва сторона - (Побут 14.15; Нав 19.27; 3Ц 7.39; 4Ц 23.8; 2Пар 23.10)-означає північну сторону, оскільки напрям в древності визначався при розташуванні особою на сходу. (Див. також вліво, наліво, ліворуч ).

ПРИЩЕПЛЮВАНІСТЬ

- міра або міра сприйнятливості до навіювання, - підвищена податливість по відношенню до спонук, спровокованих іншими людьми, визначувана і що обмежується рядом чинників, в основному суб'єктивною готовністю зазнати і підкоритися вселяючому впливу. Некритичне прийняття чужої точки зору і готовність підкоритися (коритися), коли людина змінює свою поведінку відповідно до прямої вказівки законного авторитету. Схильність заражатися чужими настроями і переймати чужі звички. Характеристика індивіда, що залежить від ситуативних і особових чинників. Нормальна властивість людської психіки, але при чрезмерности може дезорганізувати поведінку і розцінюється як негативна якість. Протилежна властивість - критичність. До числа властивостей особистості, що сприяють підвищеній прищеплюваності, відносяться: невпевненість в собі, низька самооцінка, почуття власної неповноцінності (-> комплекс), покірність, несміливість, стеснительности; довірливість, тривожність, екстравертированность (-> екстраверсия, интроверсия), підвищена емоційність, вразливість, відносно низький рівнем розвитку інтелектуального, слабість мислення логічного, повільний темп діяльності психічної. При частому відтворенні станів навіювання відбувається формування відповідного характеру (риси несміливості, довірливості, вразливості, тривожність, невпевненості в собі). Виділяються такі ситуативні чинники, що впливають на підвищення індивідуальної прищеплюваності:
1) психофизическое стан суб'єкта - при спокої і релаксації прищеплюваність зростає, як і при сильному емоційному збудженні, стомленні, захворюванні, стресі; максимальна прищеплюваність спостерігається в гіпнозі;
2) низький рівень обізнаності, компетентності в питанні, що обговорюється або виді діяльності, що виконується; мала міра його значущості для особистості;
3) дефіцит часу для прийняття рішення. Прищеплюваність під впливом "тиску групового" (-> конформность) залежить від рівня розвитку групового. Експериментально показане, що суб'єкти, що характеризуються по тестах прищеплюваності як що вселяються, в колективі - внаслідок опосредования відносин межличностних цілями і цінностями діяльності спільної - виявляються здатними здійснити колективне самовизначення - протистояти прищеплюваності. Сучасна психологія розглядає прищеплюваність як неоднорідне явище. Вона по-різному виявляє себе в різних сферах особистості, застосовно деякого змісту і виду діяльності. Кожна людина в певних ситуаціях в якійсь мірі може виявитися такою, що вселяється. За допомогою аналізу факторного виявлено два типи прищеплюваності:
1) прищеплюваність первинна - лежить в основі сприйнятливості до автосуггестии (-> самонавіяння), гіпнозу;
2) прищеплюваність повторна - пов'язана з відносинами підкорення, їх мотивацією і низькою самооценкой суб'єкта.

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua