На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

НАРОДНИЙ ТРИБУН (ПЛЕБЕЙСЬКИЙ ТРИБУН) - (лати. tribuni plebis) - в Древньому Римі - вища виборна посадова особа з плебеїв (з початку V в. до н.е.). Н.т. володіли правом накладати заборону (вето) на постанови магістратів і сенату. Обиралися щорічно на плебейських зборах (в кількості спочатку 2,4, потім 10 чол.). Особистість Н.т. вважалася недоторканною. У період імперії втратили минуле значення. Ідентифікація небезпек аварії - процес виявлення і визнання можливості виникнення аварії на небезпечному виробничому об'єкті, а також встановлення характеристик небезпек аварії. КЛИЧКОВ Сергій Антонович - (30.06/12.07.1889 - 8.10.1937), російський письменник і поет. З селян. Віра в селянську духовність і моральність, тривога за їх долю в збірниках віршів - "Пісні" (1911), "Потаєнний сад" (1913), "Домашні пісні" (1923), "В гостях у журавлів" (1930). Був переконаний в необоримости російської душі, незважаючи ні на що що продовжувала жити в російських правдоискателях, мрійниках і диваках, - "Цукровий німець" (1925), "Чертухинський балакирь" (1926). Убитий єврейськими більшовиками за свої селянські, патріотичні переконання. ИСТПАРТ - Комісія з історії Жовтневої революції і РКП(би) з 1920 р. при Госиздате, Наркомпросе, з 1921 р. при ЦК партії, науковий і видавничий центр. Мав сім місцевого бюро в республіках і областях. Видавав понад 30 журналів і збірників, серед них - "Пролетарська революція", "Бюлетень Істпарта" і інш. У 1928 р. злився з Інститутом В. І. Леніна. Есхол - (виноградна кисть, кетяг) (Чис 13.24,25; 32.9; Вт 1.24)-долина північніше за Хеврона, родючість якої не поменшала і досі і в якій, як вважатимуть, знаходиться джерело з самої смачною в Палестіне водою. (Див. долини).

F98.0 Енурез неорганічної природи

Розлад, що характеризується мимовільним упущенням сечі, вдень і/або вночі, що є ненормальним по відношенню до розумового віку дитини; воно не є слідством відсутності контролю за функцією сечового пузиря, зумовленої яким-небудь неврологічним порушенням або епілептичними припадками або структурною аномалією сечового тракту.
Енурез може відмічатися з народження (патологічна затримка нормального дитячого недержания або виникати услід за періодом придбаного контролю за сечовим пузирем. Пізній початок (або повторне) звичайно виявляється у віці 5-7 років. Енурез може бути як моносимптоматическое стан або може поєднуватися з більш широко поширеними емоційними або поведенческими розладами. У останньому випадку є невизначеність відносно механізмів, залучених в таке поєднання. Емоційні проблеми можуть виникати повторно внаслідок дистресса або сорому, пов'язаного з енурезом, енурез може сприяти формуванню інших психічних порушень, або ж енурез і емоційні (поведенческие) розлади можуть виникати паралельно з родинних етиологических чинників. У кожному індивідуальному випадку немає прямого і не зухвалого сумнівів рішення між цими альтернативами, і діагноз повинен ставитися на основі того, який тип розладу (тобто енурез або емоційне (поведенческое) порушення) складає головну проблему.
Діагностичні вказівки:
Немає чіткого розмежування між нормальними варіантами у віці придбання контролю за сечовим пузирем і енурезом - розладом. Однак енурез звичайно не повинен діагностуватися у дитини до віку 5 років або з розумовим віком до 4 років. Якщо енурез поєднується з яким-небудь іншим емоційним або поведенческим розладом, звичайно він складає первинний діагноз, тільки якщо мимовільне упущення сечі трапляється принаймні декілька разів в тиждень або якщо інші симптоми показують який-небудь тимчасовий зв'язок з енурезом. Енурез іноді зустрічається в поєднанні з енкопрезом; в такому випадку повинен бути діагностований енкопрез.
Іноді у дитини виникає скороминущий енурез внаслідок циститу або полиурии (як при діабеті). Однак це не складає основне пояснення для енуреза, який наполегливо продовжується після того як інфекція пролечена або після того як полиурия взята під контроль. Нерідко цистит може бути повторним по відношенню до енурезу, виникши внаслідок занесення інфекції в сечовий тракт (особливо у дівчинок) внаслідок постійної вогкості.
Включаються:
- функціональний енурез;
- психогенний енурез;
- недержання сечі неорганічного походження;
- енурез первинний неорганічної природи;
- енурез повторний неорганічної природи.
Виключається:
- енурез БДУ (R32).

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua