На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ПРОПОЗИЦІЯ - різновид службової записки, вмісної перелік конкретних пропозицій з певного питання. Вимоги до підготовки і оформлення службових записок встановлені параграфом 2.1.4 Типової інструкції по діловодству в федеральних органах виконавчої влади, затвердженої наказом Міністерства культури і масових комунікацій Російської Федерації від 08.11.2005 № 536. На основі пропозицій готуються плани, програми, розпорядливі документи. помилка людини [оператора, користувача] - Дія людини [оператора, користувача], що привела до ненавмисного результату. на основі МЕК 61508-4:1998. Делавари - Делавари (Delaware Indians), група індіанських племен, що мешкали в долині р. Делавер (Вост. Пенсільванія) і в Нью-Джерсе. Ще до появи тут Генрі Гудзона (1609) Д. контактували з іспанцями і португальцями, пізніше відвідували голл. поселенців в Олба-ні, Нью-Йорку (1614), Берлінгтоне, Нью-Джерсе (1624) і Форт-Амстердаме (Манхеттен, 1626), вимінюючи боброві шкури на европ. товари. Однак до сірок. 17 в., коли число колоністів зросло, почалася відкрита ворожнеча. У 1645 р. був офиц. укладений мир, але інциденти продовжувалися верб 18 в. Позже Д. об'єдналися з інш. індіанськими племенами. НАБІР - сукупність, підбір предметів одного призначення, створюючих щось ціле, наприклад Н. меблів - гарнітур, або набір, комплект інструментів. Крім того, так називають масове наймання, вербування на роботу або прийом в учбові заклади. Рекрутський Н. в дореволюційній Росії - заклик на військову службу осіб з податних станів. І нарешті, друкарський, поліграфічний Н. Герман - ігумен Спасського монастиря. Згадується літописами в зв'язку з перенесенням останків Бориса і Глеба в нову кам'яну церкву в 1072 р. ПВЛ: 121, 321; Татіщев: 87; НПЛ: 196.

ЗМІНЕНІ СТАНУ Я

Стани, виникаючі внаслідок захисного регресивного спотворення певних функцій Я і зниження його интегративних можливостей. Окремі порушення функцій Я потрібно завжди чекати при наявності серйозного конфлікту і активізації захистів; вони можуть спостерігатися практично при всіх психопатологических станах, невротичних, прикордонних і психотических. У літературі, однак, термін змінені стану Я прийнято співвідносити з станами, при яких епізодично з достатньою стійкістю спотворюється - загалом або частково - самовосприятие, сприйняття об'єкта, сприйняття навколишнього, що приводить до почуття нереальність. Ці випадки скороминущі, можуть тривати від декількох хвилин до декількох днів, але можуть виникати але протязі всього життя. Порушенням можуть бути схильні почуття, що відносяться до самим різним областям - до простору, часу, свідомості, ідентичності, почуття реальності. Може затуманюватися зір, образи здаватися великими або меншими, кольори яскравіше або тьмяніше; тілесні почуття варіюють від відчуття покаливания до заціпеніння і омертвіння; можуть змінюватися тактильні і смакові відчуття. Можливі переживання изолированности окремих частин тіло або розуму від тіло, що супроводиться почуттям відчуження від себе або від оточення. Обличчя з подібними порушеннями здатні, як правило, усвідомлювати і реєструвати зміни, що відбуваються з ними або навколишнім світом. Вияву змінених станів Я багатоманітні; деякі з них настільки поширені, що, хоч і не представляють нозологических одиниць, мають власні позначення;
прикладами є микропсия, феномен Ісаковера, феномен deja vu, деперсонализация, дереолизация. Тісно пов'язані стану, що впливають на свідомість і ідентичність, таку, як стану диссоциации, трансу, гіпнозу, замішання, амнезії, ступори, роздвоєння особистості, відрізняються від попередніх прикладів в тому, що передбачають менше усвідомлення розщеплення Я. Іськаженія функцій Я при перерахованих станах виникають як захист Я (часто за допомогою фантазій) від сприйнятті і представлень, несучих в собі загрозу на свідомому або, що більш ймовірно, на несвідомому рівні. Ці феномени представляють захисну регресію до більш ранніх рівнів лібідо або Я. Я розщіплюватися на підлягаючу зберіганню спостерігаючу частину і на частину що переживає. Феномени зміненого Я можуть виникати як у здорових, так і у хворих людей і, мабуть, не пов'язані з конфліктами, витікаючими з конкретної фази психосексуального розвитку. У повсякденному житті вони виявляються в періоди криз, а при психоаналитическом лікуванні - коли впритул до поверхні підступили інстинктивні імпульси, неприйнятні для Мене-ідеалу.

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua