На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Законодавство про промислову безпеку небезпечних виробничих об'єктів - система нормативних правових актів, що складається з названого Федерального закону, інших федеральних законів і інакших нормативних правових актів РФ, регулюючого суспільні відносини в області промислової безпеки. ЛЕГАЛІЗАЦІЯ МАЙНА, ПРИДБАНОГО НЕЗАКОННИМ ШЛЯХОМ - див. "Легалізації грошових коштів, придбаних незаконним шляхом". Мансфілд (MANSFIELD) Громадянська війна в США - Місце битви 8 апр. 1864 між 20 000 северян під командуванням ген. Банкса і приблизно 8000 южан ген. Тейлора. Банкс, що просувався по сильно перетненій місцевості, був атакований Тейлором і наголову розбитий, причому ті, що нападали втратили менше за 1000 солдат, 3500 чол. попали в полон. Южане захопили 22 знаряддя, 220 возів з провіантом і аммуницией. Цією битвою закінчилися бойові дії далі на захід за Міссісіпі. Див. Порт-Хадсон. ПАРИ - шматок - срібна монета Туреччина, а поводженні з 1623 р., з 1930 р. використовується тільки як рахункова одиниця, рівна одній сороковій частці куруша. Срібна монета Кримського ханства в XVII в. Крім того, мідна монета, що випускалася Росією для Молдавії і Валахиї в період військових дій в 1771 - 1774 рр., а також монета Югославії, рівна сотій частці динара. Іоанн III (російський митрополит XI віку) - Іоанн III (російський митрополит XI віку) - див. в статті Іоанн.

ГЛИБИНА ГІПНОЗУ

En.: Depth of hypnosis
На перший погляд гіпнотичний стан представляється як би що має певну глибину, порівнянну з більш або менш вираженої поглощенностью яким-небудь заняттям (див. континуум).
Існують класичні індикатори трансу, які, як вважають, свідчать про глибину стану. Самоотчет пацієнта, що самостійно оцінює глибину власного стану, також іноді розглядається як достовірний. Ця оцінка може даватися і мимовільна, за допомогою сигналинга.
Нарешті, міміка пацієнта при пробудженні і час, необхідний йому для реориентации, також є можливими елементами уточнення глибини.
Традиційний гіпноз передбачав необхідність глибокого гіпнозу, оскільки ефективність була пропорційна глибині стану. У новому гіпнозі пацієнту дається можливість функціонувати на такому рівні поглощенности, який йому підходить. Принаймні досі не було помічено відповідність між гаданою глибиною стану трансу і пов'язаними з ним результатами. Я особисто вважаю, що для свідомо-несвідомої інтеграції сприятливі швидше деякі прикордонні стану, ніж так звані глибокі стану.
Що стосується появи специфічних гіпнотичних феноменів, то вони, парадоксальним образом, не пов'язані з передбачуваною глибиною. Наприклад, каталепсія у деяких пацієнтів розвивається тільки в поверхневому стані, у інших - тільки в глибокому, нарешті, у третіх - тільки в моменти переходу від поверхневого до глибокого стану (Erickson, 1980). Іноді пацієнти, у яких амнезія розвивається в легкому гіпнотичному стані, не здатні досягнути її в більш глибокому трансі (Erickson, 1980,1, стор. 59).
Насправді ця глибина не є одномірним феноменом. Услід за Шором Пето пропонує створювати багатомірні шкали (1991). Ериксон затверджує, що транс може бути одночасно поверхневим і глибоким. Це не мало б значення, якби мова йшла про фізичний феномен. "Дуже важливо пересвідчитися в тому, що ваш пацієнт може знаходитися в один і той же час в дуже легкому і в дуже глибокому трансі; в дуже легкому трансі в зв'язку з однією частиною реальності і в трансі глибокому - в зв'язку з іншою її частиною" (Erickson, 1983/1986).
Для теоретиків, заперечливих поняття особливих процесів, поняття глибини стану не більш ніж артефакт, що свідчить тільки про "розуміння гіпнозу як явища, що з'явився в конкретних історичних умовах і в певному культурному контексті" (Radtke, 1989).
Хилгард (1965), навпаки, зберігає ці поняття і розрізнює поняття сприйнятливості (поведенческие відповіді) і глибини (суб'єктивні відповіді).

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua