На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ВИЩИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ - вищий орган федеральної виконавчої влади, що здійснює присудження вчених ступенів і привласнення вчених звань. Головна задача - проведення єдиної державної політики, здійснення контролю в області атестації наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації. Створений в 1992 р. РІВЕНЬ РЕЗЕРВНЬ1Х ВИМОГ - процентне співвідношення резервів грошових коштів, до загального об'єму залучених грошових коштів. Рівень резервних вимог іноді називають нормою резервів. Еволюція людини - Еволюція людини (Evolution, human), розвиток, в ході к-рого людина стала відрізнятися від своїх мавпоподібних предків і знайшла совр. вигляд. Процес зайняв майже 5 млн. років (гоминиди, австралопитеки,'Человек уміла", "Чоловік прямоходящий", "Людина розумна" і неандертальці). Мн. аспекти залишаються неясними, передусім зв'язок австралопитеков з лінією Homo, а також вік останків, знайдених уБрокен-Хилла, і пізніх неандертальців. Однак по мірі нових відкриттів і вдосконалення методів датування Е.ч. складається в більш цілісну картину. Оруро (ORURO) Громадянська війна в Болівії - Місце битви 1862 між боливийскими урядовими військами під командуванням президента ген. Ачи і бунтівниками під командуванням ген. Переса, що проголосив себе президентом. Перес був наголову розгромлений. Мілина - У Деян. 27:17 згадується одна з двох небезпечних піщаних мілин, що знаходяться біля північного Африканського берега і званих Великого і Меншого Сирт. У древній час мореплавці дуже боялися цього місця.

ПРОВОДНИКОВАЯ АФАЗІЯ

Самостійне, але порушення мови, що дуже рідко зустрічається. Основний дефект характеризується вираженим розладом повторення при відносно підлягаючої зберіганню експресивної мови. Відтворення більшості мовних звуків, складів і простих коротких слів в основному можливо. Грубі литеральні і в меншій мірі вербальні парафазии, схильність до багатомовності у вигляді доповнення зайвих звуків до закінчень слів, виступають при повторенні складних і багатоскладових слів, серій голосних звуків, складів, слів, 2-3 складних пропозицій. Нерідко відтворюються тільки перші склади в словах. Помилки усвідомлюються, робляться спроби подолання їх і продуцируются нові спотворення. Спонтанна і діалогічна мова без произносительних ускладнень, емоційно забарвлена, фразовая. Відмічається деяка предикативність мови. У діалогічній мові парафазии і персеверации зустрічаються рідко, немає також аграмматизма.
Називання пред'явлених об'єктів, зображень предметів і дій можливо приблизно в 50%. При ускладненнях номінації виникають нестійкі литеральні парафазии. Розуміння ситуативної мови практично збережене. Порівняно невеликі ускладнення виникають при осмисленні складних граматичних конструкцій, разом з тим деяка складність може виникнути в розумінні дієслів з префіксами, особистих займенників в непрямих відмінках, просторовому розташуванні 3 предметів відносно один одного.
Читання звичайно зберігається. Пацієнти читають книги, газети, іноді переказують нескладні розповіді. При листі під диктування і самостійному листі відмічається як помірне, так і множинна кількість литеральних параграфий.
Зоровий і пальцевої гнозис, різні види праксиса (крім нерідко оральний) не страждають.
Відносно механізму порушення мови при проводниковой афазии до цього часу немає єдиної точки зору. Лурия відносить її до одного їх 2 варіантів афферентной моторної афазии, який спостерігається у левшей і амбидекстров при поразці, головним чином, лівої півкулі. Інші дослідники вважають, що механізм порушення функції повторення при проводниковой афазии пов'язаний з порушенням зв'язку між акустичним і руховим центром мови, розглядають проводниковую афазию як слабовираженную сенсорну (Тонконогий). Вважається, що проводниковая афазія виникає при поразці средневерхних відділів кори лівої скроневої частки.

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua