На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

ОПТОВИЙ ЯРМАРОК - великий регулярний або разовий (щорічний) ринок товарів широкого споживання, на якому зосереджені і демонструються різноманітні товари для ознайомлення з ними потенційних покупців і висновку оптових торгових операцій за виставленими зразками. На ярмарках-продажу після завершення демонстрації виставлені зразки часто продаються. Найбільші міжнародні ярмарки проводяться в Парижі, Торонто, Дамаску, Лейпциге. ДИСЦИПЛІНА ДОГОВІРНА - своєчасне і належне виконання зобов'язань за договорами. Порушення Д.д. спричиняє майнові санкції - стягнення неустойок, збитків. Ієремія - Ієремія (Jeremiah) (рід. ок. 640 р. до н.е.), інш.. пророк часів правління царя Іосиї. Бачачи посилення воен. могутності Вавілона, І. переконував в некорисності опори і неминучість падіння Ієрусаліма. Подібні погляди не зустрічали підтримки ні в народі, ні у правителя. Після падіння Ієрусаліма в 586 р. до н.е. залишався в місті, поки евр. розкольники не переправили його в Єгипет. Послання І., в к-рих яскраво виявлялася його особистість, зберіг і відредагував його сподвижник і секретар Барух; вони увійшли в кн. Ветхого заповіту. КИМАКИ - об'єднання тюркских племен, що жило в 8-10 вв. в Західному Сибірі (середня течія Іртиша). Західна гілка К. відома під назвою кипчаков (половцев). У кінці 9-початку 10 вв. утворили державу - Кимакський каганат, що охоплював землі від Волги на Заході і до Алтаю на Сході. Після розпаду каганата ( 1-я половина 11 у.) втратили своє найменування.
Кинджал афридийский - національний кинджал індійського народу афридиев. Клинок зігненої листоподібної форми. Піхви дерев'яні, іноді покриті металом. Прилад відсутній.

"F32.3" Депресивний епізод важкої міри з психотическими симптомами

Діагностичні вказівки:
Важкий депресивний епізод, що відповідає критеріям F32.2, доповнюється наявністю марення, галюцинацій або депресивного ступора. Марення частіше наступного змісту: греховности, зубожіння, загрожуючого нещастя, за яке несе відповідальність хворої. Слухові або обонятельні галюцинації, як правило, і ображаючого характеру "голосу", що звинувачує, а запахи - гниючого м'яса або бруду. Важка рухова заторможенность може розвинутися в ступор. Якщо необхідно, марення або галюцинації можуть визначатися як конгруентні або неконгруентні настрою (дивися F30.2х).
Диференціальний діагноз:
Депресивний ступор необхідно диференціювати від кататонической шизофренії (F20.2хх), від диссоциативного ступора (F44.2) і від органічних форм ступора. Цю категорію треба використати тільки для одиничного епізоду важкої депресії з психотическими симптомами. Для подальших епізодів треба використати подрубрики рекурентний депресивного розладу (F33.-).)(
Включаються:)(
- маніакально-депресивний психоз з депресивно-маревним станом з безперервним типом течії;)(
- приступообразная шизофренія, депресивно-маревний стан;)(
- одиничний епізод великий депресій з психотическими симптомами;)(
- одиничний епізод психотической депресії;)(
- одиничний епізод психогенного депресивного психозу;)(
- одиничний епізод реактивного депресивного психозу.)(
F32.33 Депресивно-маревний стан з конгруентним афекту маренням
Включається:)(
- маніакально-депресивний психоз з депресивно-маревним станом з безперервним типом течії.)(
F32.34 Депресивно-маревний стан з неконгруентним афекту маренням
Включається:)(
- приступообразная шизофренія, депресивно-маревний стан.)(
F32.38 Інший депресивний епізод важкої міри з іншими психотическими симптомами
Включаються:)(
- одиничний епізод великої депресії з психотическими симптомами;)(
- одиничний епізод психотической депресії;)(
- одиничний епізод психогенного депресивного психозу;)(
- одиничний епізод реактивного депресивного психозу.)(

Джерело: vocabulary.ru

© 2014-2022  prawo.in.ua