На головну сторінку  Написання курсових за 800 грн

Кодекс Наполеона (Цивільний Кодекс 1804 року)

(курсова робота з історії права)

Вступ ... 3
Розділ 1. Загальні положення кодифікування права Франції початку ХІХ століття ... 5
1.1. Історія створення Французького Цивільного Кодексу ... 5
1.2. Розробка Кодексу ... 6
1.3. Система і доктрина Кодексу ... 8
1.4. Загальна характеристика Цивільного Кодексу Франції 1804 року ... 10
Розділ 2. Характеристика основних положень Кодексу ... 18
2.1. Громадянство і правоздатність ... 18
2.2. Речові права ... 19
2.3. Ренти ... 21
2.4. Зобов'язальне право ... 23
2.5. Сімейне право ... 24
Розділ 3. Кодекс Наполеона за межами Франції ... 26
Висновок ... 29
Література ... 31

 СКАЧАТИ КУРСОВУ 
"Кодекс Наполеона (Цивільний Кодекс 1804 року)"

Перед тим, як купити курсову, Ви маєте можливість безплатно ознайомитись з її текстом. Для цього тисніть на розташоване нижче посилання:

Демонстраційна версія (перші 15 сторінок) курсової
"Кодекс Наполеона (Цивільний Кодекс 1804 року)"

Курсова робота "Кодекс Наполеона (Цивільний Кодекс 1804 року)" коштує 200 грн. Оплата - на картку Приватбанку.

В якості гарантії порядності можу скинути скріншоти діалогів з попередніми покупцями з вайбера або телеграма (приклад скріна з телеграма).

Для придбання цієї курсової зв'яжіться зі мною і повідомте її номер -  2152  або скиньте адресу чи скрін цієї сторінки мені у телеграм або вайбер. У відповідь я надішлю номер своєї картки Приватбанку і протягом 1‑2 хвилин після отримання оплати вишлю Вам цю курсову у Ворді на Telegram, Viber або e-mail (на Ваш вибір) чи повідомлю Вам пароль до архіву з курсовою, який можна скачати на цій сторінці.

Мої контакти:

 telegram:  @ureferat
 viber:  0971187259

    097 118 72 59 - Київстар
    095 934 65 43 - Vodafone
    093 521 99 55 - lifecell
e-mail:  ureferat@gmail.com
адреса:  м. Луцьк, вул. Гордіюк, 47‑77.

Маєте сумніви - читайте ГАРАНТІЇ
Виникли питання? - запитуйте!

© 2014-2022  prawo.in.ua

 

Інші готові курсові з веб-сайту prawo.in.ua:

Обмеження правоздатності в римському праві

Стародавній Рим у світовій історії. Характеристика особливостей обмеження правоздатності у римському праві. Особливості суб'єкта права та обмеження його правоздатності. Римське громадянство. Особливості набуття і припинення. Особливості обмеження правоздатності інших категорій населення Риму. Співвідношення понять "persona", "status" і "caput" у римському праві.

Обов'язки громадян України у сфері державного управління: Теоретичні засади дослідження обов'язків громадян України у сфері державного управління. Поняття державного управління. Ознаки державного управління. Правове регулювання державного управління. Аналіз особливостей обов'язків громадян України у сфері державного управління. Поняття, види і структура правового статусу особи. Характеристика обов'язків громадян України у сфері державного управління. Обов'язкове страхування: Теоретичні засади дослідження обов'язкового страхування. Соціально-економічна суть страхування та його правове регулювання. Об'єктивна необхідність та суть обов'язкового страхування. Правове регулювання видів обов'язкового страхування в Україні. Види обов'язкового страхування. Підстави виникнення правовідносин стосовно страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів в Україні. Здійснення страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів. Проблеми впровадження обов'язкового медичного страхування в Україні. Окремі види договорів: Теоретичні засади дослідження окремих видів господарських договорів. Поняття, функції та значення господарського договору. Зміст господарського договору та істотні умови договору. Загальна характеристика окремих видів господарських договорів. Поняття видів господарських договорів. Характеристика окремих видів господарських договорів. Опіка та піклування: Теоретичні аспекти дослідження опіки та піклування. Поняття опіки та піклування. Умови і порядок призначення опікуна та піклувальника. Права та обов'язки опікуна, піклувальника і дітей, над якими встановлено опіку або піклування. Припинення опіки, піклування над дитиною. Аналіз стану опіки та піклування в Україні в розрізі недосконалості законодавства. Стан та розвиток сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Проблеми дотримання прав дитини. Реформування опіки та піклування в Україні. Зарубіжний досвід опіки та піклування. Зарубіжний досвід оптимізації інтернатів та дитячих будинків. Зарубіжний досвід фостерного виховання. Досвід розвитку сімейних форм виховання країн СНД.

Кодекс Наполеона (Цивільний Кодекс 1804 року)